На Львівщині ще один водій недалеко втік після ДТП

13:20 22 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: ubr.ua

Учора, 21 листопада, о 22.00 легковик «Hyundai Elantra» зіткнувся на дорозі Львів-Краковець з автомобілем «ВАЗ-21091».

Як повідомляє сьогодні, 22 листопада, прес-служба прокуратури міста Львова, хоч водій легковика «Hyundai Elantra» залишив транспортний засіб на місці дорожньо-транспортної події й зник у невідомому напрямку, його уже допитують її слідчі. Бо, за їх даними, саме він, не врахувавши дорожньої обстановки й не вибравши безпечної швидкості руху при виникненні перешкоди, здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21091».

Своєю чергою, за даними департамент з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації, внаслідок цього ДТП травмовано пасажирів автомобіля «ВАЗ 2109» – львів’ян, відповідно, 1992 та 1990 років народження. Їх у важкому стані госпіталізовано в реанімаційне відділення Львівської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Водія автомобіля «ВАЗ 2109» також травмовано, але він від госпіталізації відмовився. 

Прес-служба прокуратури міста Львова повідомляє також, що відомості про дану дорожньо-транспортну пригоду внесено Яворівським районним відділом міліції несено до ЄРДР за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Водночас, у звязку з перевіркою інформації про можливу причетність до вказаного кримінального правопорушеня працівника одного із РВ ЛМУ ГУ МВС України, сьогодні, 22 листопада, дане кримінальне провадження передано до слідчого відділу прокуратури Львівської області, яким і проводитиметься подальше досудове розслідування.

Як повідомляв «ЩЛ», на Львівщині встановлювали також особи тих водіїв, котрі втікали з місць ДТП 16 вересня,  17 вересня, 9 жовтня, 24 жовтня, 26 жовтня, 1 листопада та 6 листопада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів