Правоохоронці розслідують на Львівщині 94 факти ухилення від мобілізації й перешкоджання ЗСУ

15:28 18 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: powerlexis.rupowerlexis.ru

У прес-службі обласної прокуратури повідомили в понеділок: «З часу дії Указу Президента України «Про часткову мобілізацію» від 14 січня 2015 року, затвердженого Законом України № 113-VIII від 15 січня 2015 року, правоохоронними органами проводиться розслідування у 94 кримінальних провадженнях за фактами ухилення від мобілізації та перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України».

Судами на цей час винесено шість вироків у справах цієї категорії». До прикладу, Стрийським міськрайонним судом Львівської області 15 травня визнано винним в ухиленні від призову за мобілізацією 30-річного місцевого мешканця, який, отримавши повістку, у визначений час не прибув до Стрийського об’єднаного міського військового комісаріату для відправлення у військову частину з метою проходження служби. При цьому, причини своєї неявки не повідомив.

Відтак, цьому громадянину призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі, з іспитовим терміном 2 роки. Запобіжний захід – домашній арешт – залишено без змін до вступу вироку в законну силу.

Про це повідомили сьогодні, 18 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів