На Львівщині розшукують водія, який збив жінку

10:00 29 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

28 жовтня до поліції надійшла інформація, що на перехресті вулиць Стуса й Паркова в Червонограді сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомили у вівторок, 29 жовтня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Потерпіла госпіталізована в реанімаційне відділення лікарні. Всіх, кому щось відомо про цю подію, просимо звернутися на оперативну лінію «102» або у найближчий підрозділ поліції».

«Працівники поліції попередньо з’ясували, що невідомий водій, керуючи легковим автомобілем темного кольору, вчинив наїзд на пішохода – 80-річну місцеву жительку, після чого втік з місця події. Медики діагностувала у потерпілої забійну рану голови, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та інші тілесні ушкодження. Жінка госпіталізована у реанімацію», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), яка передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів