На Львівщині розшукують водія, який збив пенсіонерку

10:15 4 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці просять зголоситись очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась 3 жовтня близько 12.00 на вулиці Богдана Хмельницького, 10 у Червонограді.

Про це повідомили в п’ятницю, 4 жовтня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем,  скоїв наїзд на пішохода – 76-річну місцеву мешканку, після чого втік з місця події. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження, зокрема перелом ноги та була госпіталізована».

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

У Головному управлінні поліції у Львівській області закликають: «Усіх, хто був очевидцем скоєння цієї ДТП або володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія-втікача, просимо зголоситись на оперативну лінію 102».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів