На Львівщині розшукують вбивцю велосипедиста

10:00 8 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці просять зголоситись очевидців дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 7 жовтня близько 20.00 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Суходоли в Бродівському районі.

Про це повідомили у вівторок, 8 жовтня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем,  скоїв наїзд на велосипедиста – 68-річного жителя Бродів, після чого втік з місця події. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження й, незважаючи на зусилля медиків, помер у реанімаційному відділенні лікарні».

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, яким передбачене обмеження волі до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

У Головному управлінні поліції у Львівській області просять зголоситись на оперативну лінію 102 усіх, хто був очевидцем скоєння цієї ДТП або володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія-втікача.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів