На Львівщині розшукують браконьєрів

13:00 30 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці виявили в одному зі сіл Буського району нечіпований кругляк.

Про це повідомили в четвер, 30 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що на місці події працювали слідчо-оперативна група та працівники інших служб Буського відділення поліції.

Правоохоронці з’ясували, що на кругляку відсутні будь-які маркування та чіпування.
108 колод вільхи та 78 колод сосни вилучено та передано на зберігання в лісогосподарство. Зараз правоохоронці проводять заходи зі встановлення місця, де було здійснено порубку дерев, а також осіб, причетних до скоєння злочину. 

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України, якою передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі.

Як інформував «ЩЛ», працівники слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області виявили, що впродовж січня-червня 2019 року на територіях двох кварталів лісових угідь лісоподарського підприємства Львівщини здійснено незаконно порубку 118 дерев породи дуб та бук.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів