На Львівщині розшукали винуватця загибелі пішохода

12:50 19 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

10 березня близько 19.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі у селищі Дубляни на Самбірщині виявили тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та працівники Самбірського відділу поліції. Правоохоронці з’ясували особу загиблого – ним виявився 55-річний місцевий житель, який помер від отриманих травм внаслідок наїзду автомобіля.

Водій з місця ДТП зник. Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, якою передбачене позбавлення волі до восьми років.

Правоохоронці розпочали комплекс заходів з розшуку водія-втікача, до яких були задіяні слідчі, оперативники карного розшуку, дільничні офіцери та інспектори сектору реагування патрульної поліції Самбірського відділу поліції. Працівники поліції розшукали автомобіль «Audi A4» з характерними пошкодженнями, яким було скоєно наїзд на пішохода, а також з’ясували, що до вчинення ДТП причетний 30-річний житель Самбірського району.

Про це повідомили в четвер, 19 березня, в Головному управлінні поліції у Львівській області. Як інформував «Щоденний Львів», 10 березня близько 19.30 у селищі Дубляни на Самбірщині загинув під колесами автівки 55-річний місцевий житель.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів