На Львівщині припинили діяльність п’ятьох нарколабораторій

15:40 28 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники поліції затримали торік на Львівщині вісім злочинних груп наркодилерів, у тому числі одну організовану злочинну групу.

Як повідомили в четвер, 28 лютого, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, про це розповів сьогодні його начальник – генерал поліції третього рангу Валерій Середа під час брифінгу на тему «Діяльність поліції Львівщини, а також забезпечення правопорядку та законності під час проведення виборів Президента України». За його словами, до складу вказаних груп входило 17 осіб.

«На території Львівської області зареєстровано 1146 кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків, з них пов’язаних зі збутом – 262. Працівниками УПН ліквідовано та припинено діяльність п’ятьох нарколабораторій по виготовленню психотропної речовини «амфетамін». Викрито вісьмох осіб, які організували наркопритони для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів,  психотропних речовин або їх аналогів», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів