На Львівщині прикордонники вилучили з автомобіля громадянина Польщі понад 56 кілограм бурштину (відео)

14:20 4 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

Як повідомили в суботу в Державній прикордонній службі України, щоб провезти непомітно бурштин через пункт пропуску «Угринів» на Львівщині, громадянин Польщі заховав його в конструктивних порожнинах автомобіля.

На сайті Державної прикордонної служби  України повідомили сьогодні, 4 квітня:

«Упродовж тижня уже в друге прикордонники Львівського загону виявили каміння темно жовтого кольору, який схожий на не оброблений бурштин. Учора громадянин Республіки Польща прямував до Польщі автомобілем «Пежо» через пункт пропуску «Угринів», що на Сокальщині Львівської області. Щоб провезти непомітно каміння, чоловік заховав увесь товар у конструктивних порожнинах автомобіля.

Всього працівники пункту пропуску виявили та вилучили понад 56 кілограм каміння, схожого на бурштин. На порушника складено адмінпротокол. Товар  та транспортний засіб передано працівникам митниці.

Загалом протягом цього року персонал Львівського прикордонного загону у взаємодії з правоохоронними органами запобігли  шістьом спробам вивезення бурштину загальною вагою майже 90 кілограмів. Найбільші партії «сонячного каміння» виявлені в пункті пропуску «Рава-Руська» та аеропорту  «Львів». Так, 22 лютого в аеропорту Львова було затримано трьох осіб з 75 кілограмів бурштину вартістю понад 2,5 мільйона гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів