На Львівщині прикордонники не пропустили до Польщі 13,5 тисячі контрабандних пачок сигарет

13:29 10 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ternopil.eu

Як повідомили в прес-службі ДПСУ, водій мікроавтобуса «Рено» запакував у його дах і підлогу 13,5 тисяч пачок сигарет.

У прес-службі українського прикордонного відомства повідомили сьогодні, 10 грудня, що «зелені берети» Мостиського загону не пропустили до Польщі 13,5 тисяч контрабандних пачок сигарет. У повідомленні також конкретизують:

«Учора на кордоні з Польщею прикордонники Мостиського загону та працівники митниці з метою протидії переміщення контрабанди сигарет вивели для додаткові перевірки мікроавтобус «Рено». За результатами перевірки з`ясувалося, що в порожнині між передньою конструктивною стінкою автомобіля  та спеціально змонтованою подвійною стінкою, у порожнині міжстельового вантажного відсіку та кабіни водія й у порожнині спеціально змонтованої подвійної підлоги салону автомобіля  було приховано 13,5 тисяч пачок сигарет.

Сигарети марки «Фест», які намагався перемістити до сусідньої країни наш співвітчизник через пункт пропуску «Краківець», разом з мікроавтобусом вилучили.  А в пункті пропуску «Мостиська –з/в» знахідку  з понад 400 пачками сигарет виявили в хребтовій балці та над  колісними парами поїзда. Після подальшої перевірки вагонів, потяг попрямував за запланованим маршрутом до польського міста Медика».

Про це повідомляжється в середу на офіційному сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів