На Львівщині покарали грабіжника чотирма роками позбавлення волі

11:54 3 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: advocat-cons.info

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, за пограбування шести жінок ув’язнено 20-річного мешканця Самбора.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 3 лютого, що на Львівщині покарали грабіжника чотирма роками позбавлення волі. У повідомленні також конкретизують:

«Минулого року, працівники міліції викрили самбірчанина, котрий на вулицях міста грабував жінок. 20-річний мешканець міста Самбір, упродовж 2014 року, пограбував шістьох жінок.

Зловмисник зривав з них золоті прикраси і таким чином він заподіяв шкоди потерпілим на загальну суму понад 15 тисяч гривень. Викрадене майно, він здавав у магазин продажу золота у Самборі.

У минулому році, працівники Самбірського міського відділу міліції викрили протиправні дії чоловіка. За фактами було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

У судовому засіданні зловмисник визнав свою вину у вчиненому повністю. Самбірський районний суд визнав його винним у скоєному та призначив йому покарання у вигляді до чотирьох років позбавлення волі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів