На Львівщині погрожували гранатою касиру АЗС

13:50 15 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Раніше судимому 22-річному мешканцю Жовківського району загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У неділю, 14 червня, близько десятої години ранку до Жовківського райвідділу міліції, надійшло повідомлення від громадян про те, що на заправці чоловік погрожує касирові гранатою. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено особу зловмисника.

Ним виявився раніше судимий 22-річний мешканець Жовківського району. Жодних вимог він не висував. Співробітники міліції вилучили у нього предмет схожий на корпус до гранати Ф-1 та підривач УЗРГМ.

«Зі слів підозрюваного, ці предмети він привіз із зони проведення АТО», – повідомив начальник управління карного розшуку Львівського обласного УМВС – майор міліції Микола Гладюк.. Вилучену предмет, схожий на корпус до гранати Ф-1 та підривач УЗРГМ, скеровано на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при Львівському обласному управлінні МВС.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, покарання за вчинене таке кримінальне правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Про це повідомили сьогодні, 15 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів