На Львівщині запобігли перетину кордону в багажнику автівки

14:15 20 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Працівники ДПСУ запобігли незаконному переміщенню через державний кордон.

Про це повідомили у вівторок, 20 серпня, у Держприкордонслужби, де також розповіли: «Про спробу можливого незаконного перетину кордону громадянином, якому заборонено виїзд за межі країни, довідалися співробітники оперативних підрозділів Західного регіонального управляння ДПСУ. Тож, аби не допустити правопорушення, ситуація ретельно відстежувалася».

«Невдовзі безпосередньо при в’їзді у пункт пропуску «Рава-Руська» близько першої години ночі прикордонники Львівського загону в автомобілі «Шкода» зафіксували прибуття двох людей. Однак на паспортний контроль пройшов лише один громадянин, а саме – водій автівки», – поінформували також у ДПСУ.
«Проте задум порушників не вдався, адже прикордонники все зафіксували та додатково оглянули автівку. Іншого чоловіка виявили в багажному відділенні. Під час подальшої перевірки з’ясувалося, що горе-пасажир є громадянином України 1971 року народження, якому заборонений виїзд з території України», – розповіли також у ДПСУ.

«Оскільки водій автомобіля намагався незаконно вивезти чоловіка за кордон приховуючи в багажнику, його дії підпадають під ознаки кримінального правопорушення за статтею 332 Кримінального кодексу України. А громадянина України, який ховався у багажнику, за спробу порушення державного кордону буде притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушників передано співробітникам Нацполіції», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів