На Львівщині оштрафували колишню інспекторку ДФС

10:05 16 серпня 2019 р.

Буський районний суд

Буський районний суд
Фото: busknews.com.ua

Буський районний суд Львівської області оштрафував за невчасно подані до НАЗК декларації колишню інспекторку Буської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області.

Про це повідомили в п’ятницю, 16 серпня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли подробиці: «За участі прокуратури Львівщини, постановою Буського районного суду Львівської області колишню головну інспекторку відділу податків та зборів з юридичних осіб Буської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією».

«Згідно з адміністративними протоколами, складеними Управлінням захисту економіки у Львівській області, колишня інспекторка несвоєчасно подала на офіційному сайті НАЗК декларації за період, не охоплений раніше поданими деклараціями (перед звільненням та після звільнення), таким чином вчинила адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене частиною 1 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«За наслідками судового розгляду, до порушниці застосовано стягнення у вигляді штрафу», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів