На Львівщині оштрафували чиновницю міськради

11:15 8 липня 2019 р.

Червоноградський міський суд

Червоноградський міський суд
Фото: cgm.lv.court.gov.ua

Головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління праці та соціального захисту населення Червоноградської міської ради не задекларувала придбану квартиру.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в понеділок, 8 липня: «За участі прокуратури Львівської області, апеляційним судом залишено в силі постанову Червоноградського міського суду, відповідно до якої головного спеціаліста відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління праці та соціального захисту населення Червоноградської міської ради визнано винною у вчиненні адмінправопорушення, пов’язаного з корупцією».

«Згідно з адмінпротоколом, складеним УЗЕ у Львівській області, посадовиця не повідомила про суттєві зміни у майновому стані НАЗК. Жінка не задекларувала придбану квартиру у Червонограді вартістю понад 98 тисяч гривень.Таким чином вона вчинила адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене частиною 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю). За наслідками судового розгляду до винної особи застосовано стягнення у вигляді 1700 гривень штрафу», – поінформували також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів