На Львівщині оперативно розшукали водія, який збив велосипедиста й втік із місця ДТП

12:24 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: report.if.ua

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в п'ятницю, що порушником, який скоїв наїзд на велосипедиста та одразу ж залишив місце пригоди, виявився 38-річний житель Стрийського району, котрий був за кермом автомобіля «Kia Ceed».

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 28 листопада, що його співробітники в Стрию встановили особу водія-втікача, який скоїв наїзд на велосипедиста і одразу ж залишив місце пригоди. У повідомленні також конкретизують:

«Подія відбулась учора, 27 листопада, близько 18-ї години на вулиці Сколівській. До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, наїхав на велосипедиста, 27-річного мешканця Стрийського району. 

У результаті ДТП водій «двохколісного» отримав тілесні ушкодження. Чоловіка було госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та мозкову кому.   

Водій, який скоїв цю ДТП, із місця пригоди втік, однак, працівники Державтоінспекції оперативно встановили його. Порушником виявився 38-річний житель Стрийського району, який був за кермом автомобіля «Kia Ceed».  

За попередньою інформацією, чоловік не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та скоїв наїзд на велосипедиста. Наразі триває розслідування. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів