На Львівщині оперативно розкрили вбивство

10:31 15 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kolo.poltava.ua

У Стрию міліціонери за «гарячими» слідами затримали 46-річного мешканця, який зарізав свого ровесника.

13 січня 51-річна жінка повідомила в чергову частину міськвідділу міліції в Стрию про вбивство в одній з квартир у центральній частині цього міста чоловіка. На місце події негайно ж виїхали представники слідчо-оперативної групи та керівництво міськвідділу міліції.

У вказаному жінкою помешканні вони виявили труп 46-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті – йому було завдано удар ножем у спину тоді, коли він спав. Начальник Стрийського міськвідділу підполковник міліції Василь Кулик повідомляє також: 

«У результаті проведених заходів було встановлено особу зловмисника, який позбавив життя 46-річного чоловіка. Ним виявився ровесник убитого, 46-річний місцевий мешканець, який вже мав неприємності з законом. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У ході слідство будуть з’ясовані усі обставини та мотиви скоєннявбивства. Наразі досудове слідство триває». 

Відомості про вчинене вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження заознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального  кодексу України.

Душогубу загрожує від семи до 15 років позбавлення волі. Про це повідомила сьогодні, 15 січня, відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС помічник начальника Стрийського  міськвідділу міліції Ольга Марцинюк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів