На Львівщині на заводі лікеро-горілчаних виробів виготовляли необлікований алкоголь

15:13 11 лютого 2022 р.

Фото до новини

Щомісячний обіг необлікованого алкоголю міг сягати близько 1 млн грн.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито протиправну діяльність з незаконного виробництва та реалізації лікеро-горілчаних виробів (ч. 1 ст. 199 КК України). Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, керівники одного з офіційних заводів з виготовлення лікеро-горілчаних виробів у Львівській області організували схему незаконного виготовлення алкоголю у промислових масштабах. Продукцію виготовляли у поза робочий час з використанням виробничих потужностей заводу, поза обліком та без марок акцизного податку.

Згодом підакцизна продукція збувалася через мережу гуртової та роздрібної торгівлі на території західного регіону України.

За попередніми даними, щомісячний обіг необлікованого алкоголю міг сягати близько 1 млн грн.

За результатами санкціонованих обшуків виявлено та вилучено близько 9000 пляшок горілчаних виробів, елементи обладнання для виготовлення такої продукції, документи фінансово-господарської діяльності та чорнові записи. Загальна вартість вилученої алкогольної продукції сягає понад 1 млн грн.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на майно та встановлення причетних до протиправної діяльності.

Заходи з викриття здійснювалися прокуратурою спільно зі слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції області, за матеріалами Управління Служби безпеки України у Львівській області, яке, зокрема, повідомило, що, за даними слідства, до оборудки причетне керівництво одного з найбільших підприємств регіону.

На Львівщині ліквідували підпільне виробництво отруйного алкоголю

У приватному будинку у Львові підробляли горілку

У Стрию виявили 28 тисяч пляшок підробленого алкоголю

Йде зима: на Львівщину завозять дублянки і міцний алкоголь

Судитимуть 8 податківців, у яких випарувався конфіскований алкоголь на сотні тисяч гривень

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів