На Львівщині конфіскували у лісничого трактор і бензопилу

11:40 18 квітня 2019 р.

Миколаївський районний суд Львівської області

Миколаївський районний суд Львівської області
Фото: facebook.com/SudMykolayiv

Миколаївський районний суд у Львівській області визнав винним лісничого в розтраті майна.

Про це повідомили в четвер, 18 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Лісничий одного з лісогосподарських підприємств Миколаївського району  обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), частиною 2 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України».

«16 січня 2019 року, скориставшись вибірково-санітарною рубкою дуба, лісничий підробив товарно-транспортну накладну, відповідно до якої нібито відпустив 1,68 кубометра деревини м’яколистяної породи дерев, хоча насправді відпустив деревину більшого об’єму (1,93 кубометра) та твердолистяної породи (дуб). Після цього зловмисник розтратив ввірене йому майно», – поінформували також в прокуратурі.

«Лісничого на рік позбавлено права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов’язаною із охороною лісу та майна, а також призначили йому покарання у виді штрафу у розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Крім цього, судом конфісковано в дохід держави саморобний трактор з підводою, бензопилу «Shtil» та сокири», – повідомили також в прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів