На Львівщині конфіскували понад 900 кілограмів сиру

13:30 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Працівники Львівської митниці вилучили в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині-Медика» понад 900 кілограмів сиру.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «Громадянин України 1994 року народження зі Львівщини прибув з Польщі автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter». Для перетину кордону обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». Під час митного контролю у працівників митниці виникли підозри про можливе приховування товарів від митного контролю».

«Автомобіль скерували у місце для поглибленого огляду транспортних засобів. Там у багажному відділенні та салоні авто під особистими речами, накидками та сумками було виявлено 548 кілограмів твердого сиру різних торгових марок в герметичних упаковках різної ваги», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«В іншому випадку в цьому ж пункті пропуску у 52-річного жителяЛьвівщини виявили приховані від митного контролю 358 кілограмів сирного продукту. Під час усного опитування громадяни про наявність будь-яких товарів та предметів не заявили, проте після митного огляду визнали сир своєю власністю», – розповіли також в обласному управлінні ДФС.

«За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил за ознаками правопорушень, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Товари вилучено. Справи скерують до суду», – повідомили також в обласному управлінні ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів