На Львівщині конфіскували майже тисячу літрів спирту

13:14 15 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Їх переховували в приміщенні млина у пластмасових бочках і каністрах.

Співробітники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області виявили перевалочний склад з реалізації етилового спирту. У приміщенні млина, проводячи санкціонований обшук, у рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) оперативники вилучили майже тисячу літрів спирту у пластмасових бочках та каністрах.

Правоохоронці встановили, що до незаконного обігу етилового спирту причетний 59-річний мешканець Львівщини. Взірці вилученого спирту направлено на експертне дослідження в НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області.

Наразі правоохоронці з’ясовують шляхи подальшого збуту спирту та незаконного виготовлення з нього фальсифікованої горілки. Про це повідомляє сьогодні, 15 січня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів