На Львівщині директор школи вимагала та одержала від підприємця хабар

13:15 27 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dr.ck.ua

56-річна освітянка пообіцяла посприяти за 4800 гривень у наданні дозволу на розміщення пересувних атракціонів на території школи.

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС викрили 25 липня директора однієї з шкіл Пустомитівського району під час одержання неправомірної вигоди. 56-річна директор одержала в приміщенні навчального закладу від приватного підприємця 4800 гривень. За ці кошти вона обіцяла сприяння у наданні дозволу на розміщення пересувних атракціонів на території школи .

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Про це повідомили сьогодні, 27 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів