На Львівщині до рейдів проти паліїв трави залучать міліцію, рятувальників та екологів

16:30 13 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, на Львівщині організовуватимуть рейди щодо самовільного випалювання сухостою.

«На Львівщині організовуватимуть рейди щодо самовільного випалювання сухостою», – повідомили сьогодні, 13 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, конкретизуючи при цьому:

«Про це йшлося сьогодні, 13 березня, під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови ЛОДА Володимира Харчука. До рейдерських груп залучатимуть представників екологічної інспекції, надзвичайників та міліцію.

Окрім цього, члени обласної комісії наголосили, що слід посилити протипожежний захист населених пунктів, лісів, торфовищ та сільськогосподарських угідь. Як повідомив  директор департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації Олексій Титаренко, якщо за період від початку року до 16 лютого зафіксовано 18 випадків горіння сухої трави. А впродовж 17 лютого – 12 березня обліковано 326 виїздів підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області на ліквідацію таких пожеж».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів