На Львівщині будуть створені зведені мобільні групи оперативного реагування

12:15 12 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/SBULviv

В Управлінні Служби безпеки України у Львівській області закликають інформувати про зловживання службовим становищем працівників лісових господарств і про інші виявлені факти порушення законодавства.

В Управлінні Служби безпеки України у Львівській області повідомили в четвер, 12 березня, що на Львівщині будуть створені зведені мобільні групи оперативного реагування. Йдеться, зокрема, про своєчасне виявлення та припинення незаконної діяльності пов'язаної із підпільним виробництвом та збутом підакцизних товарів, блокування нелегального грального бізнесу, протидію протиправній вирубці та продажу деревини. Про це повідомив очільник УСБУ у Львівській області, коментуючи підсумки спільних наради керівників правоохоронних органів, які відбулися протягом першого кварталу.

В Управлінні Служби безпеки України у Львівській області закликають інформувати УСБУ у Львівській області про випадки зловживання службовим становищем працівників лісових господарств та посадовців вказаних галузей, а також про інші виявлені факти порушення законодавства. Вся інформація буде ретельно перевірятись. Інформацію просять надсилати на електронну пошту «vesnapruishla@gmail.com».

Як інформував «Щоденний Львів», на Львівщині вилучили 117 колод цінної деревини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів