На Львівщині 40-річна жінка зізналася у вбивстві свого чоловіка

10:54 2 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у Старосамбірському районі жінка завдала своєму чоловіку під час сімейної суперечки ножових поранень у груди.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 2 січня: «На Львівщині правоохоронці викрили жінку, котра підозрюється у вбивстві свого чоловіка». У повідомленні також конкретизують:

«До Старосамбірського райвідділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера центральної районної лікарні про те, що у одному зі сіл району, жінка нанесла ножові поранення своєму чоловіку. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що 40-річна жінка у будинку, де вона мешкає, нанесла своєму 43-річному чоловікові ножове поранення у груди.

Кримінальне правопорушення було вчинено під час сімейної суперечки. У скоєному 40-річна жінка зізналася та своєї вини не заперечує.

Вирішується питання про обрання зловмисниці міри запобіжного заходу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів