На Головному залізничному вокзалі Львова натрапили на гранатометний постріл ВОГ-25 та штик-ніж (відео)

17:55 10 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: russianguns.ru

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, учора, 9 грудня, о 19:58 в касовому залі Головного залізничного вокзалу станції «Львів» на площі Двірцевій, 1 виявлено підозрілий військовий рюкзак, до якого тривалий час ніхто не підходив.


Відео: 5 канал

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що ,вчора, 9 грудня, о 19:58 в касовому залі Головного залізничного вокзалу станції «Львів» на площі Двірцевій, 1 виявлено підозрілий військовий рюкзак, до якого тривалий час ніхто не підходив. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження рюкзака, в якому виявили штик-ніж та предмет, схожий на гранатометний постріл ВОГ-25.

Працівники МВС виявлені предмети вилучили для подальшого дослідження. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи власника рюкзака. Натомість міська рада Львова просить пам’ятати, що у будь-якому разі при виявленні вибухонебезпечних предметів або предметів підозрілого характеру, лише безумовне виконання заходів безпеки є гарантією того, що не станеться загибелі чи каліцтва людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів