На Червоноградщині затримали двох зловмисників, які скоїли розбійний напад на пенсіонера

19:35 23 січня 2023 р.

Фото до новини

До поліції звернувся 79-річний мешканець одного з сіл Червоноградського району та повідомив, що ввечері невідомі побили і пограбували його у власному будинку.

Про це повідомила поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

На місці працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники Червоноградського районного відділу поліції.  Як встановили правоохоронці, двоє невідомих – чоловік та жінка – незаконно проникли до приватного будинку, побили власника, забрали гроші та інші цінні речі, після чого втекли.

Вже невдовзі правоохоронці встановили особи причетних до скоєння злочину мешканців району, 18-річного чоловіка і 32-річної жінки. Зловмисницю було відразу затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, а чоловік деякий час переховувався, проте невдовзі правоохоронці встановили його місцеперебування і також затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази у них вилучено.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Суд обрав затриманим запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

У Львові мама з донькою пограбували пенсіонерку

На Дрогобиччині молодик побив і пограбував пенсіонера

У Львові засудили за грабіж пенсіонерки

У селі на Львівщині вкрали з хати гаджет

Грабіжника, якого розшукують 4 місяці, зустріли в комендантську годину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів