Митники вилучили на Львівщині «Renault Kangoo»

15:10 22 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.customs

Водій автомобіля «Renault Kangoo» приховала під його капотом білизну, яка могла спалахнути будь-якої миті.

Про це повідомили у вівторок, 22 жовтня, на Львівській митниці, де також розповіли подробиці: «Сьогодні громадянка України як водій автомобіля «Renault Kangoo» поверталась з приватної поїздки з Польщі в Україну через митний пост «Угринів» смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор». На підставі аналізу та оцінки ризиків автомобіль було скеровано в місце поглибленого огляду транспортних засобів».

«Там митники виявили понад 600 одиниць білизни – шкарпеток, лосин, бюстгальтерів тощо. Прихований від митного контролю товар містився за декоративними обшивками задніх та бокових дверей автомобіля, в нішах під передніми сидіннями, а також під капотом автомобіля», – поінформували також на митниці.

«Громадянка вчинила дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України вказаних товарів з використанням способів та засобів, що утруднюють їх виявлення. Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Товар та авто вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду», – повідомили також на митниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів