Митники вилучили на Львівщині автомобіль «Toyota»

13:48 16 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.customs

Виробники автомобілів «Toyota» могли б здивуватись з приводу «вдосконалення» невідомими майстрами цієї моделі.

Про це повідомили в середу, 16 жовтня, на сторінці Львівської митниці в інтернет-мережі «Facebook» , де також розповіли: «В ніч на 16 жовтня у пункт пропуску «Шегині – Медика» прибув із Польщі 47-річний житель Львівщини. Кермуючи автомобілем «Toyota Previa», він обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». Однак митники вивели автомобіль з загального потоку для проведення поглибленого огляду».

«Виробники автомобілів «Toyota» могли б здивуватись від «вдосконалення» невідомими майстрами цієї моделі . Адже його оригінальну версію обладнали низкою перегородок і нашпигували туди 80 кілограмів твердого сиру. Найоригінальнішим сховком стало перероблене запасне колесо, в яке наш співвітчизник наладував майже 50 кілограмів сиру», – поінформували також на Львівській митниці.

«Громадян України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів. Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Товар та авто вилучено. Справу скерують до суду», – повідомили також на Львівській митниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів