Митники вилучили на Львівщині 66 ноутбуків

13:30 30 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

У пункт пропуску «Рава-Руська» заїхав смугою руху «зелений коридор» автомобіль «Volkswagen T5» під керуванням громадянина України 1970 року народження з Івано-Франківщини, який прямував з Польщі.

Про це повідомили у вівторок, 30 липня, в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «Під час візуального огляду автомобіля у працівників митниці виникла підозра про наявність у ньому товарів, що підлягають митному оформленню та/або переміщення яких через митний кордон обмежене. Справді, в салоні автомобіля приховали 66 ноутбуків в асортименті, які були у вжитку».

«Громадянин порушив порядок проходження митного контролю, зокрема переміщував ноутбуки, допустима сумарна фактурна вартість яких перевищує в еквіваленті 500 євро (частина 1 статті 374 Митного кодексу України). За цим фактом складено протокол за ознаками порушення митних правил, передбачених статтею 471 Митного кодексу України. Товар вилучено. Справу скерують до суду», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів