МВС запідозрило загиблого в Запоріжжі у самоспаленні через борги

12:56 15 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Утім, ця версія ще перевіряється слідством.

Про це йдеться у повідомленні управління МВС у Запорізькій області. У ньому також мовиться:

«13 лютого до Запорізького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на дорозі між селами Червоний Яр та Івангород горить автомобіль. В салоні авто працівники міліції виявили тіло невідомого чоловіка з ознаками термічного впливу.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За однією з версій слідства загиблим є власник автомобіля. Однак на теперішній час особу загиблого достовірно не встановлено, триває відповідна експертиза.

Під час вивчення слідством особи власника автомобіля його дружина зазначила, що про участь чоловіка у якихось протестних рухах їй не відомо. У той же час слідство з’ясувало, що незадовго до вищезазначених подій родичам власника автомобіля стало відомо про наявність у нього заборгованості по кредитних зобов'язаннях перед кількома банками.

Через це чоловік перебував у пригніченому стані та висловлював наміри про самогубство. Тож і ця версія на теперішній час перевіряється слідством.

Під час огляду на місці події інших ушкоджень автомобіля, окрім термічних, не виявлено. Експерти з’ясовують причину, місце виникнення та шляхи поширення полум’я. Хід розслідування цього кримінального провадження перебуває на контролі керівництва ГУМВС України в Запорізькій області».

Як інформував «Щоденний Львів» у повідомленні «У Запоріжжі спалили в машині активіста Автомайдану, – ЗМІ», про те, що загиблий в авто Сергій Синенко був активним учасником Автомайдану розповіла знайома його сім'ї.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів