МВС ідентифікувало і оголосило в розшук бойовиків «Мотороли»

10:13 6 квітня 2015 р.

Фото до новини

Голова ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін оприлюднив дані 38 бойовиків підрозділу "Спарта", яке підпорядковується терористу Арсену Павлову на прізвисько Моторола.

«На території Донецької області, окупованій бойовиками, діє незаконне збройне формування «Спарта», так званий підрозділ «Мотороли». Очолює це бандформування Павлов Арсен Сергійович, 1983 року народження, уродженець Республіки Комі, кличка «Моторола», останнє місце проживання – Краснодарський край, Російська Федерація. Має бойовий досвід, брав участь у другій Чеченській війні», – йдеться у повідомленні.

Більшість бойовиків були ідентифіковані за відеозаписами одного з них – Геннадія Дубового.

«До весни минулого року працював у різних видавництвах регіону. Брав активну участь у захопленні адміністративної будівлі Донецької облдержадміністрації. Останнє його місце роботи - головний редактор газети ДНР «Голос народу», – розповів Аброськін.

За інформацією МВС, Дубовий знімав на відео обстріли позицій ЗСУ, захоплення полонених, коментарі бойовиків, які пізніше використовували російські ЗМІ, пропагуючи так звану «ДНР». Він також проводив допити полонених українських військових.

«За відеоматеріалами Дубового, розміщеними на його каналі в youtube, ми змогли ідентифікувати багатьох бандитів НВФ «Спарта». Більшість з них вже оголошені в розшук, щодо решти процедура завершиться в найближчі дні», – зазначив Аброськін у своєму повідомленні у ФБ, яке поширив Еспресо.tv.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів