«Муніципали» евакуювали торік у Львові 590 автівок

14:20 15 лютого 2017 р.

Найчастіше порушення правил паркування й дорожнього руху були зафіксовані у центральній частині міста.

У львівському комунальному підприємстві «Муніципальна дружина» повідомили сьогодні, 15 лютого, що торік через порушення правил паркування та порушення правил дорожнього руху було переміщено евакуатором 590 транспортних засобів. За словами, директора ЛКП «Муніципальна дружина» Юрія Діля, найчастіше порушення правил паркування та правил дорожнього руху були зафіксовані у центральній частині міста, крім пішохідної зони.

Він також розповів: «Порушення правил паркування ми відслідковуємо через соцмережі та згідно зі зверненнями на гарячу лінію – 102. На місце правопорушення викликаємо поліцію і вже на основі її рішення маємо право проводити переміщення транспортного засобу».

Про це повідомили сьогодні, 15 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «На підставі рішень Управління патрульної поліції на спеціальний майданчик за допомогою евакуатора переміщено 590 транспортних засобів. Також завдяки наявності у евакуаторів кранів-маніпуляторів, працівники ЛКП «Муніципальна дружина» здійснюють переміщення не лише транспортних засобів, але й незаконно-встановлених тимчасових споруд (пересувних елементів вуличної торгівлі та апаратів)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів