Мінюст звільнив керівника виконавчої служби Львівської області

11:34 3 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: glavcom.ua

Міністр юстиції Павло Петренко заявив про звільнення керівників управлінь державної виконавчої служби територіальних управлінь юстиції Львівської та Волинської областей за неефективну роботу у напрямку стягнення заборгованостей зі сплати аліментів.

Про це міністр юстиції Павло Петренко повідомив журналістам у п'ятницю після селекторної наради щодо засідання робочої групи з координації, моніторингу та контролю за виконанням органами державної виконавчої служби України рішень про стягнення аліментів. Міністр зазначив: «Ми зараз бачимо або професійність, або непрофесійність державних виконавців і їхніх керівників. І для мене це важливо, тому що я буду продовжувати приймати кадрові рішення».

Павло Петренко запевнив: «Сьогодні було звільнено двох керівників обласних виконавчих служб Львівської області та Волинської за непрофесійну роботу в напрямку виконання даного проекту (стягнення заборгованостей зі сплати аліментів. – Ред.). Усі особи, які виявлятимуть у роботі непрофесіоналізм, звільнятимуться».

Про це повідомили сьогодні, 3 березня, в агенції Укрінформ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів