Міндоходів зареєструвало на Львівщині 116 кримінальних правопорушень

17:05 21 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: p-p.com.ua

У тому числі – 82 тяжких та особливо тяжких.

Як повідомляє сьогодні, 21 листопада, прес-служба обласного управління міністерства доходів і зборів, за матеріалами його оперативників упродовж десяти місяців цього року в Єдиному реєстрі досудових розслідувань було зареєстровано 116 кримінальних правопорушень. У тому числі – 82 тяжких та особливо тяжких.

Натомість до суду було скеровано матеріали щодо 26 кримінальних правопорушень. Із них 18 – з обвинувальним актом.

За кримінальними провадженнями відшкодовано близько 20 млн. грн. А арешт накладено на майно на суму 1,3 млн. гривень. 

Зусилля оперативних підрозділів Міндоходів було зосереджено на викритті злочинів у пріоритетних сферах економічної діяльності Львівської області. Зокрема, в зовнішньоекономічній – імпортно-експортних операціях та особливо сумнівних операціях з офшорами.

Так, 22 кримінальних правопорушення зареєстровано стосовно суб’єктів господарювання-імпортерів. Щодо СГД, які здійснювали зовнішньоекономічні операції з офшорами та країнами з пільговим оподаткуванням, зареєстровано 9 кримінальних правопорушень.

Стосовно СГД, які здійснювали експорт продукції, нетипової для основного виду діяльності, зареєстровано два кримінальних правопорушення, а дев’ять – стосовно користувачів «конвертаційних центрів». Щодо суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність із використанням електронних платіжних систем, в тому числі, проводять торговельні операції з використанням мережі Інтернет, та СГД, що надають послуги з використанням програмно-технічних комплексів самообслуговування, зареєстровано п’ять кримінальних правопорушень. Натомість відшкодовано 500 тисяч гривень.

За результатами відпрацювання учасників і замовників державних закупівель зареєстровано 20 кримінальних проваджень, вісім – стосовно великих боржників, за трьома з яких матеріали скеровано до суду. Загальна сума відшкодованих збитків за цими кримінальними провадженнями складає близько 10 млн. гривень.

Із незаконного обігу вилучено матеріальних цінностей на 30,5 млн. грн. У тому числі товарів підакцизної групи – на 6,8 млн. гривень. Окрім цього, припинено діяльність десяти підпільних цехів із виробництва алкогольної продукції.

Як повідомляв «ЩЛ», Львівське обласне управління Міндоходів звільнило за корупцію 19-х своїх співробітників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів