Міліція розслідує справу нападу на журналістів львівського телеканалу (відео)

20:45 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

За словами медійників, під час зйомки програми про будівництво нових апартаментів, які нібито належать родині одного із заступників міністра внутрішніх справ, на знімальну групу скоїли напад троє невідомих і забрали камеру та відеореєстратор із карткою пам'яті.

Телевізійний «5 канал» повідомив сьогодні, 29 квітня:

«Міліція розслідує справу нападу на журналістів телеканалу «ZIK». Відкрила кримінальне провадження за одразу двома статтями Кримінального кодексу: перешкоджання журналістській діяльності та пограбування

Наразі правоохоронці з'ясовують, кому належить земельна ділянка у Лісниках на Київщині, де стався інцидент. Речник Київського обласного управління МВС Микола Жукович повідомив: «У рамках цих досудових розслідувань ми будемо встановлювати  і офіційно надавати запити, напевно, до кадастрових служб, що це за земельні ділянки, кому вони належать. Встановлювати автомобіль і ціль тих осіб, які забрали відеокамеру і які чинили перепони журналістам».

Нагадаємо, напередодні ввечері під час зйомки програми про будівництво нових апартаментів, які нібито належать родині одного із заступників міністра внутрішніх справ, на знімальну групу, за словами самих медійників, скоїли напад троє невідомих. У них забрали камеру та відеореєстратор із карткою пам'яті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів