Міліція й прикордонники виловлюють в аеропорту «Львів» іноземців з підробленими документами

17:50 19 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління МВС, співробітники його управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, долучилося до проведення оперативно-профілактичої операції «Мігрант». яка розпочалася на Львівщині 10 березня.

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного управління долучилося до проведення оперативно-профілактичої операції «Мігрант». яка розпочалася 10 березня на Львівщині. Зокрема, 12 березня в міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького працівники міліції спільно з прикордонниками виявили двох іноземців з підробленими документами. 20-річний чоловік і 22-річна жінка під час проходження паспортного контролю пред’явили підроблені паспорти громадян однієї з країн Європи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років. Досудове розслідування триває.

Оперативно-профілактична операція «Мігрант» триватиме на Львівщині до 25 березня. До її проведення залучено  працівників Державної міграційної служби України, Служби безпеки України та Державної прикордонної служби.

Про це повідомили сьогодні, 19 березня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів