Менеджерку філії Суспільного телебачення затримали на хабарі

21:32 1 грудня 2020 р.

Фото до новини

Служба безпеки України викрила на систематичному вимаганні хабарів у підлеглих менеджерку Івано-Франківської регіональної філії Суспільного телебачення, що має частку державної власності.

Про це інформує СБУ, пише DailyLviv.

За оперативними даними, менеджерка регіональної філії систематично вимагала від підлеглих працівників хабарі за призначення щомісячних премій та надбавок до заробітної плати. У ході досудового розслідування співробітники спецслужби задокументували восени поточного року факт отримання від підлеглих неправомірної вигоди.

Для припинення протиправної діяльності, менеджерку затримано «на гарячому» після отримання чергового хабара у службовому кабінеті.

СБУ не повідомляє імені затриманої, однак, як пише «Детектор Медіа», йдеться про Наталію Кияницьку. Її затримали у службовому кабінеті під час отримання хабаря. Сума коштів, яку вимагала менеджерка, наразі невідома.

У межах кримінального провадження, відкритого за ознаками прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, готується оголошення їй підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Документування протиправної діяльності проводять співробітники Управління СБУ в Івано-Франківській області спільно з ГУ НП в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів