Львів'янин викрав зброю в райвідділі поліції

11:15 30 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.gp.gov.ua

Правоохоронці завершили досудове розслідування у справі львів'янина, який викрав табельну зброю та службове посвідчення в райвідділі поліції.

Про це повідомили в четвер, 30 січня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що інцидент трапився 5 грудня минулого року в одному зі львівських відділів поліції. У ньому обвинувачений був не вперше, оскільки вже не одного разу притягувався до кримінальної відповідальності через крадіжки.

Цього ж дня фігурант знову опинився під підозрою у правоохоронців і в подальшому був запрошений до відділку до з'ясування усіх обставин. Під час спілкування з ним працівнику поліції стало погано і він знепритомнів.

Скориставшись безпорадним станом правоохоронця, фігурант замість того аби викликати швидку чи покликати когось на допомогу, викрав у поліцейського зброю і його службове посвідчення та подався навтьоки. Чоловіка затримали а обвинувальний акт за частиною 1 статті 262 (викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем), частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 3 статті 357 Кримінального кодексу України (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження)

Досудове розслідування завершили та скерували до суду для розгляду по суті прокуратура Львівської області спільно слідчими СУ ГУ НП у Львівській області.
Обвинуваченому загрожує до семи років позбавлення волі.

Як інформував «ЩЛ», водій із Луцька травмував на Львівщині патрульного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів