Львів’янин стріляв у патрульних із револьвера

20:00 18 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

Екіпажі патрульної поліції отримали в четвер, 18 квітня, близько восьмої години ранку інформацію про чоловіка з пістолетом в одній із квартир на вулиці Балабана.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли: «Виявилося, що це син заявниці, який напередодні вже завдав матері тілесні ушкодження. Інспектори прибули на місце події та зайшли в квартиру».

«Потерпіла повідомила, що її син лежить на ліжку в іншій кімнаті. З дозволу заявниці офіцери заглянули до нього в кімнату та представилися. Чоловік миттєво витягнув предмет, схожий на пістолет, та вистрілив в сторону патрульних», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Інспектори скоротили відстань зі зловмисником та повалили його на підлогу. До чоловіка застосували спецзасіб – кайданки. На місце прибула слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Експерт вилучив гільзу та предмет, схожий на пістолет. Попередньо, це револьвер під патрон Флобера», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів