Львів’янин скоїв чотири ДТП після заборони керувати автівкою

12:10 12 квітня 2019 р.

Прокуратура Львівської області

Прокуратура Львівської області
Фото: gazeta.lviv.ua

Прокуратура Львівської області перевірила органи пробації на предмет виконання ними кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

Про це повідомили в п’ятницю, 12 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Прокуратура виявила випадки, коли засуджені, яким суди призначили додаткове покарання у виді заборони займатись певною діяльністю (керувати транспортними засобами), продовжували вчиняти правопорушення, зокрема, пов’язані з Правилами дорожнього руху. Це при тому, що вказані особи перебували на обліку в територіальних органах пробації».

«Один зі засуджених, який із березня 2018 року перебував на обліку в Шевченківському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації», чотири рази притягувався до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху. Зважаючи на це, Львівською місцевою прокуратурою №2 за вказаним фактом ініційовано внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 389 Кримінального кодексу України (ухилення засудженого від відбування покарання у виді позбавлення права займатись певною діяльністю)», – поінформували також у прокуратурі.

«За результатами досудового розслідування обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. Усього, після проведених перевірок розпочато три кримінальні провадження, досудове розслідування у яких триває. Дотримання вимог законодавства у цій сфері перебуває на контролі органів прокуратури області», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів