Львів’янин потрапив за ґрати за різанину

10:10 19 березня 2019 р.

Миколаївський районний суд Львівської області

Миколаївський районний суд Львівської області
Фото: facebook.com/SudMykolayiv

45-річний львів’янин, який під час словесного конфлікту зі своєю співмешканкою, завдав їй у стані алкогольного сп’яніння ударів кухонним ножем по обличчю, тілу, шиї та руках, потрапив за ґрати на п’ять років і шість місяців.

Про це повідомили у вівторок, 19 березня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Йдеться про інцидент, який трапився наприкінці січня 2018 року у квартирі спільного проживання засудженого та потерпілої в Новому Роздолі. Потерпілу із тяжкими тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до медичного закладу, де завдяки зусиллям лікарів її життя вдалося врятувати».

«У ході судового розгляду між заступником керівника Золочівської місцевої прокуратури та обвинуваченим укладено угоду про визнання винуватості. Відтак, вироком Миколаївського районного суду Львівської області лиходія визнано винним та призначено покарання в межах санкції частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) у виді позбавлення волі строком на п’ять років і шість місяців», – поінформували також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів