Львів’янин поранив ножем селянина

15:15 25 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: facebook.com

У Стрию заарештували 36-річного львів’янина.

Про це повідомили в середу, 25 вересня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «29 липня в Стрийський відділ поліції надійшла інформація від медиків, що до них у лікарню доставлений 22-річний житель одного із сіл району, у якого було діагностовано ножове поранення грудної клітки. Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце події.

«Правоохоронці з’ясували, що неподалік кафе на вулиці Галицькій в Стрию між чоловіками, які розпивали спиртні напої та перехожим виник конфлікт, внаслідок чого він отримав ножове поранення, відтак, затримали 36-річного львів’янина, причетного до поранення потерпілого. За рішенням суду йому обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів