Львів’янин поранив ножем перехожого

11:00 28 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

27 січня близько 19.30 на оперативну лінію «102» надійшло до поліції повідомлення , що невідомий чоловік вдарив на вулиці Ліста в центральній частині Львова ножем перехожого й втік.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку Галицького відділу поліції та патрульні поліцейські. За лічені хвилини правоохоронці затримали різуна неподалік місця скоєння злочину – ним виявився 44-річний львів’янин.

Працівники поліції з’ясували, що між затриманим і пораненим, 37-річним львів’янином, виник на вулиці конфлікт, під час якого старший чоловік завдав молодшому удару ножем. З діагнозом «проникаюче ножове поранення грудної клітини» потерпілого ушпиталили.

Слідчі Галицького відділу поліції відкрили за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Відтак, йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Про це повідомили у вівторок, 28 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області. Як інформував «Щоденний Львів», у  Червонограді теж затримали чоловіка, який завдав ножових поранень під час конфлікту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів