Львів’яни не далеко втекли з викраденим терміналом

10:35 17 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці затримали у Львові зухвалих викрадачів платіжного терміналу.

У п’ятницю, 17 січня, близько 2.10 на оперативну лінію «102» зателефонував львів'янин, котрий повідомив, що на вулиці Огієнка двоє чоловіків викрали платіжний термінал «iBoх», прикріплений до стіни будинку, завантажили його в таксі та втекли. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Працівники Ситуаційного центру поліції Львівщини передали орієнтування на викрадачівпідрозділам поліції та відстежили маршрут руху таксі.

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський розповів подробиці: «Завдяки злагодженій роботі співробітників різних підрозділів поліції, близько 2.50 патрульні поліцейські зупинили «Шкоду» в центрі Львова та затримали зловмисників. Їх особи встановлені – це мешканці Львова віком 28 та 29 років, обидва раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності. Окремо хочу подякувати чоловіку, котрий став очевидцем скоєння злочину та повідомив про це у поліцію – він дуже допоміг нам».

За цим фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає до п'яти років позбавлення волі. Про це повідомили в п’ятницю, 17 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області

Як інформував «Щоденний Львів», таксист разом зі своїм спільником висмикнули автомобілем платіжний термінал, розбили його й витягнули з нього гроші.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів