Львів’янки затримали у своїй квартирі рецидивіста

13:00 8 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський подякував за рішучість, сміливість та громадянську позицію двом львів’янкам, котрі допомогли поліцейським затримати раніше судимого зловмисника, причетного до крадіжки з квартири.

Про це повідомили в п’ятницю, 8 листопада, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «42-річна львів’янка, повернувшись зі своєю двадцятирічною донькою додому, виявили у квартирі невідомого чоловіка, котрий викрав їх особисті речі. Жінка зателефонувала у поліцію і разом з донькою утримувала незнайомця у квартирі до приїзду правоохоронців. Правоохоронці затримали зловмисника, раніше судимого 29-річного львів’янина, та відкрили кримінальне провадження».

Василь Віконський зазначив: «Від імені поліцейських Львівщини хочу висловити захоплення вашою сміливістю. Не кожен чоловік здатен на таке, а дві тендітні жінки – можуть. Навіть досвідчений злочинець не зміг протистояти рішучим львів’янкам. Я дякую вам за вашу громадянську позицію та допомогу поліції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів