Львів’янка намагалася продати доньку

09:00 12 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники поліції затримали 11 червня 38-річну львів'янку у Львівському аеропорту під час отримання 2700 доларів.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Після отримання грошей жінка планувала передати свою 17-річну доньку для подальшої сексуальної експлуатації у Чеську Республіку».

«У ході досудового розслідування працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Львівської області з’ясували, що львів’янка підшуковує «клієнтів», аби продати свою доньку для сексуальної експлуатації. Працівники поліції затримали жінку в аеропорту під час отримання нею коштів за продаж дитини», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Затримана раніше неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків (стаття 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення), вчинення насильства в сім’ї (стаття 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення), заняття проституцією тощо (стаття 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Тепер жінці загрожує кримінальна відповідальність відповідно до частини 3 статті 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від восьми до 15 років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів