Львівський ТЦК просить повідомляти про факти корупції. Куди телефонувати або писати

14:39 22 травня 2024 р.

Фото до новини

У соціальних мережах з’являються повідомлення про, нібито, протиправні корупційні дії військовослужбовців ТЦК Львівщини

Про це інформує Служба зв’язків з громадськістю Львівського ОТЦК та СП, пише DailyLviv.com.

Як зазначають у Львівському обласному ТЦК та СП, у соціальних мережах з’являються повідомлення про, нібито, протиправні корупційні дії військовослужбовців ТЦК Львівщини. Усі ці дописи, незалежно від тем чи авторів, об’єднує те, що вони не містять фактів. Натомість – рясніють маніпуляціями й узагальненнями.

"Наголошуємо, що відповідні пости чи відеозвернення у соціальних медіа – є інструментом недобросовісних блогерів чи ЗМІ. Їх створюють для підняття власного рейтингу через підсилену увагу громадян до відповідної теми або відвертого очорнення репутації ТЦК. У час, коли країну знесилює війна з російськими окупантами, відповідні дії підривають обороноздатність і послаблюють бойовий дух населення.

Не озвучуйте здогадки й чутки про, нібито, протиправні дії службовців ТЦК у соцмережах. Це деморалізує громадськість й створює суспільні настрої, вигідні ворогу. Натомість, якщо вам відомі факти корупційних, пов’язаних з корупцією, або будь-яких інших правопорушень військовослужбовців чи держслужбовців ТЦК, повідомляйте про них.

Це можна зробити кількома способами:

- зателефонувати на спеціальну телефонну лінію Міністерства оборони (+38 044 271 39 86).
- написати на електронну пошту Управління з питань запобігання та виявлення корупції Міноборони (dzvk_mou@post.mil.gov.ua).
- зайти на офіційний веб-сайт відомства https://www.mil.gov.ua, і знайти рубрику «Не будь байдужим – повідом про корупцію».
- надіслати листа поштою з поміткою «Про корупцію». Адреса: проспект Повітряних сил, 6, Київ-168, 03168 або скринька «Для кореспонденції» на бюро перепусток Міністерства оборони України",- йдеться в повідомленні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів