Львівський апеляційний суд позбавив волі рецидивіста

11:15 10 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: zib.com.ua

Львівський апеляційний суд погодився з апеляційною скаргою обласної прокуратури щодо незаконності рішення суду першої інстанції, який звільнив від відбування покарання грабіжника зі «стажем».

У жовтні 2017 року раніше неодноразово судимий за злочини проти власності рецидивіст, перебуваючи в під’їзді однієї зі львівських багатоповерхівок напідпитку, пограбував її мешканця – позбавив його більше семи тисяч гривень. Вироком суду першої інстанції він був визнаний винним і засуджено за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (відкрите викрадення чужого майна, вчинене повторно) до чотирьох років позбавлення волі, проте, звільнений від відбування покарання із встановленням іспитового строку (три роки).

Прокуратура Львівської області перевірила законність цього вироку та довела, що обране покарання не відповідає тяжкості вчинених злочинів і не буде достатнім для виправлення грабіжника, а також не попередить вчинення ним нових злочинів. Відтак, вироком суду обвинуваченому призначено покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

Про це повідомили в понеділок, 10 грудня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів