Львівський апеляційний суд переглянув вирок районного

11:00 22 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: goloskarpat.info

Львівська прокуратура домоглась справедливого покарання для злодія-рецидивіста.

Про це повідомили в середу, 22 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Львівський апеляційний суд погодився з апеляційною скаргою прокуратури області щодо незаконності вироку районного суду в частині безпідставного звільнення злочинця від відбування покарання. Йдеться про 40-річного жителя Броди, який упродовж січня – листопада 2017 року, шляхом обману та таємного викрадення, заволодів майном громадян на суму понад 12 тисяч гривень.

«Крім того, у березні 2017 року зловмисник незаконно придбав та зберігав у себе вдома бойові патрони, призначені для вогнепальної зброї. Бродівський районний суд засудив злодія за частиною 2 статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно), частиною 2 статті 190 (заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживання довірою (шахрайство), вчинене повторно) й частиною 1 статті 263 (придбання та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України до трьох років позбавлення волі та водночас звільнив від відбування покарання з випробуванням упродовж трьох років», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Із таким рішенням не погодилась прокуратура, з позицією якої погодився і Львівський апеляційний суд. Суд врахував, що обвинувачений раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення умисних корисливих злочинів проти власності, мав непогашену судимість, а нові злочини скоїв через три місяці після звільнення з місць несвободи», – розповіли також в обласній прокуратурі.

«При цьому вісім епізодів крадіжок чоловік вчинив у стані алкогольного сп’яніння. Відтак, вироком суду обвинуваченому призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів